Näin grillaat broilerinsiivet meheviksi! Helppo marinadi kruunaa herkun

Julkaistu:

Soppa365
Broilerin grillauksessa on muutama niksi, jotka kannattaa ottaa haltuun.
Siipikarjan liha tulee valmistaa täysin kypsäksi, mistä johtuen sitä paahdetaan helposti varmuuden vuoksi liikaakin. Varsinkin broilerin filee kuivuu grillissä nopeasti.

Varma niksi on grillata broileriin nopeasti rapean paahteinen pinta ja kypsentää liha lopuksi matalalla tai epäsuoralla lämmöllä. Kypsän broilerin sisälämpötila on 74 astetta. Voit testata kypsyyden sisälämpömittarilla tai pistämällä veitsellä lihan paksuimpaan kohtaan. Jos sisältä tuleva neste on kirkasta, broileri on kypsää.

Siivet ovat hieman yllättäen ehkä helpoimmin grillattavaa broileria. Niiden maku ja mehevyys eivät kärsi, vaikka kypsentäisit kauankin. Tasakokoiset siivet on myös helppo kypsentää grillissä.

Linkistä löydät ohjeen helppoon ja trendikkääseen marinadiin, joka sopii mainiosti kaikelle broilerinlihalle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt