Unelmanpehmeä pannari vieläkin herkullisemmin – tämä on myös gluteeniton!

Julkaistu:

Soppa365
Gluteeniton karviaispannari syntyy ranskalaisen clafoutis-jälkiruoan innostamana.
Piikkipuskan herkkumarja on parhaimmillaan, kun poimit sen varhain. Hieman raakana sen maku on terävimmillään – ylikypsänä se menettää ihanan happamuutensa.

Karviainen on voimakkaan makunsa vuoksi täydellinen marja leivontaan. Pannukakkutaikinaan karviaisia uppoaa puoli kiloa! Niiden maku pehmenee uunissa ja unelmanpehmeä taikina kietoo karviaiset sopivaan makeuteen.

Tee pannari hyvissä ajoin, sillä kiinteytyäkseen silkkisen pehmoisen pannukakun tulee jäähtyä.

Katso ohje täältä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt