Kaffa Roasteryn toimitusjohtaja paljasti kehuja keräävän kanareseptinsä: katso maukas ja helppo ohje!

Julkaistu:

Soppa365
Tämä parmesaanibroileri on superhelppo ja kerää kehuja.
– Meillä on terassilla pieni puutarha, jossa kasvaa paljon salviaa, Kaffa Roasteryn toimitusjohtaja Svante Hamp kertoi Glorian Ruoka & Viini -lehdelle.

– Valmistan sadosta salviavoita, joka sopii broileriin ja oikeastaan ihan kaikkeen. Uunikirsikkatomaattien reseptin opin, kun olin mukana avaamassa ensimmäistä La Torrefazzione -kahvilaa. Sen jälkeen olen kokannut tämän superhelpon ja kehuja keräävän lisukkeen monta kertaa. Esimerkiksi kaveriporukassa mökillä, kun keittiössä häärii melkein liian monta kokkia.

Ohjeessa kanafileet pyöräytetään parmesan-juustossa ja paistetaan uunissa oikein rapeiksi. Samalla pellillä paahtuvat kätevästi myös kirsikkatomaatit.

Katso koko ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt