Vatkaa vasta kylmänä ja muut kikat taivaallisen vispipuuron tekoon – ota talteen paras ohje!

Julkaistu:

Soppa365
Kuohkea vispipuuro on puutarhamarjasesongin suosikki.
Vispipuuro on vastustamaton herkku, mutta kun sen tekee suloisista vadelmista ja syö makumaidon kanssa, nautinto nousee taivaisiin.

Perinteisesti vispipuuro tehdään puolukoista, mutta puutarhamarjat, kuten vadelmat tai vaikkapa punaviinimarjat sopivat yhtä hyvin puuroon.

Kokeile tehdä puuro kahdessa osassa, jotta saat kaikista parhaan ja kuohkeimman lopputuloksen. Koska kylmä puuro kuohkeutuu parhaiten, anna puuron viilentyä kunnolla yön yli jääkapissa. Vatkaa puuro vasta seuraavana päivänä juuri ennen tarjoilua.

Kuohkea puuro tarjoillaan makumaidon kera.

Katso koko resepti Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt