”Nakkipiilo sai ihan uuden merkityksen” – Seijan ruokakuville ei voi kuin nauraa

Julkaistu:

Ilmiö
Tässä tulevat Makki ja Nakkara! Huvittava nakkikaksikko on nähty pitkin kesää erilaisissa asetelmissa suositussa Facebook-ryhmässä.
”Heti ensimmäisenä päivänä Makki ja Nakkara joutuvat erilleen muusta ryhmästä. Neuvokkaina seikkailijoina he kyhäävät laavun, jonka alle voi käpertyä nuotion leimutessa.”

Näin Etelä-Suomessa asuva Seija Rönkkö alusti Facebookin Sipsikaljavegaanit-ryhmässä julkaisemansa kuvan, jossa nakkikaksikko köllöttelee. Seijan kuva sai lähes 3000 tykkäystä ja liudan ihastelevia kommentteja.


– Nakkipiilo sai juuri ihan uuden merkityksen, kommenteissa todettiin.

Reilusti yli 50 000 jäsenen Sipsikaljavegaanit-ryhmässä postaillaan vegaaniseen mättö- ja pikaruokaan liittyviä kuvia ja vinkkejä.

– Esimerkiksi kurkku on sinne aivan liian terveellinen, sitä ei voi näissä käyttää. Ellen sitten uppopaista sitä, Seija Rönkkö sanoo nauraen.

Suosittu kuva sai jatkoa

Idea syntyi tavallisena koti-iltana, kun Seija Rönkkö innostui miehensä kanssa tekemään ruoasta asetelmia. Seija julkaisi laavukuvan kesäkuussa. Sen jälkeen ”Makin ja Nakkaran” tarinat ovat saaneet jatkoa pitkin kesää, kuvien saaman yllättävän suuren suosion johdosta.

Nakkikaksikko ystävineen seikkailee erilaisissa asetelmissa, kuten esimerkiksi veneessä, mustikassa, mummolassa.

Kuville ei voi kuin nauraa.

"...Kun hän meni saunaan, laittoi lakin naulaan..."

– Huh, nyt ei kyllä enempää löylyä, tässähän ihan höyrystyy, sanoo Makki, saunakuvaa on alustettu.


– Kyllä makoisimmat unet saa mummolassa, Nakkara toteaa, kerrotaan toisessa hupaisassa köllöttelykuvassa.


Huumorintajuton saattaa kohotella vähintäänkin sisäisesti kulmiaan ja puntaroida, saako aikuinen ihminen leikkiä ruoalla.

– Kyllä saa ja pitääkin, Seija vastaa huvittuneena mahdollisille kriitikoille.

– Samalla näytämme, ettei vegaaninen ruoka ole mitään nurmikon syömistä. Lisäksi kaikki elementit näissä asetelmissa syödään kyllä. Ja hyvin ollaan syötykin, hän naurahtaa.

Ideoita lasten juhliin

Kuvien kommenteissa on myös ehdoteltu esimerkiksi fanipaitojen tekemistä, mutta toistaiseksi niin kutsuttu tähtinakkipari on saanut vain omat Facebook-sivunsa. Seija julkaisee samoja kuvia myös Instagramissa.

Kuvien kasvaneen suosion myötä Seija on leikitellyt ajatuksella kaksikon seikkailuista kertovasta reseptikirjasta. Ainakin nyt kuvista voi jo saada ideoita vaikkapa lasten juhlien tarjoiluun.

Nakkara, alkaako sinustakin tämän uusien tuttavien tarjoaman iltakylvyn vesi olla jo liiankin kuumaa, Makki pohtii uuniperunan sisällä.

– Nämä ovat niin sympaattisia. Ei niille voi olla vihainen, Seija pohtii kuvien suosion syitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt