Aioli sopii lähes kaikkeen! Näin valmistat valkosipulimajoneesin kahdessa minuutissa

Julkaistu:

Soppa365
Ei liene kesäruokaa, jolle ei sopisi nokare aiolia.
Majoneesilla on hankala maine, mutta oikeasti sen tekeminen on superhelppoa: tarvitset vain sauvasekoittimen! Sillä surautettuna majoneesi valmistuu minuutissa.

Toisen minuutin tarvitset, jos haluat tehdä aiolin eli valkosipulimajoneesin. Kuori silloin ainakin kolme valkosipulinkynttä muiden ainesten joukkoon.

Valkosipulimajoneesi syntyy pikana, kunhan kaikki ainekset ovat valmiiksi huoneenlämpöisiä. Muna rikotaan kapean sauvasekoitin kulhon pohjalle. Perään mitataan mausteet eli sinappi, suola, valkosipulit ja pippuri. Seuraavaksi sauvasekoitin painetaan kiinni astian pohjaan. Päälle lorautetaan öljy.

Surruta sauvasekoitinta täydellä teholla ja kun kastike alkaa muodostua, nosta sauvasekoitin hitaasti ylös. Ja kas, näin kastike on valmis!

Katso tarkempi ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt