Mahtava soosi makkaralle ja muille grilliherkuille – tätä teet toistekin!

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Mahtava romesco-kastike sopii niin makkaralle, kanalle kuin grillikalankin kylkeen. Ruokalan ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa.
On jälleen aika aloittaa uusi viikko, ja mikäs sen parempaa kuin maukkaan ruoan parissa. Tällä viikolla kokataan kasviksia, perunoita ja makkaraa.

Pilviseen maanantaihin piristystä tuo todellinen lohturuoka, kermainen chorizopasta. Pastasta saa halutessaan myös kevyemmän version korvaamalla kerma tomaattimurskalla.

Tiistaina vuorossa ruokaisa caponata, jonka herkullinen munakoiso saa veden kielelle. Caponatan kaverina maistuu maalaisleipä.

Keskiviikkona vuorossa ovat linssi-hernepihvit, joihin makua tuovat aimo annoksen korianteri ja valkosipuli. Torstaina jatketaan kasvisruokalinjalla tuorehernerisoton parissa. Raikkaaseen risottoon luo kesäistä fiilistä omenasiideri!

Perjantaina on aika laittaa jälleen grilli kuumaksi. Viikonloppu käynnistyy mukavasti, kun grillissä kypsyvät makkaravartaat. Herkullisen lihan kruunaa romescokastike. Nautiskele perunoiden tai salaatin kera!

Maanantai


Tiistai


Keskiviikko


Torstai


Perjantai

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt