Mokkapalojen kesäversio maistuu ihanasti vadelmille

Julkaistu:

Soppa365
Vadelma ja suklaa ovat tunnetusti ihana yhdistelmä.
Mokkapalat sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Siksi ne ovatkin suomalaisille niin rakkaita!

Kesäisempi versio syntyy, kun käytät leivontaan vadelmaa. Kahvin, suklaan ja vadelman yhdistelmä on yllättävällä tavalla raikas.

Pohjaan voi upottaa tuoreitakin vadelmia, mutta ohjeessa käytetään kuivattuja. Ne antavat leivonnaiselle hienoisen vadelmaisen aromin.

Kuorrute itse sekoitetaan tummasta suklaasta ja vadelmahillosta. Mokkapalalevylle levitetään kuitenkin ennen kuorrutteen levittämistä kerros vadelmahilloa.

Kaupan vadelmahillo hoitaa tehtävän erinomaisesti, mutta oman puutarhan vadelmissa on omaa hohtoa! Kokeile supermehevää vadelma-mokkapalaa Sopan ohjeella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt