Usko tai älä: purkkicroissantit paistuvat helposti myös avotulella

Julkaistu:

Soppa365
Retkitulet pystyyn ja croissantit tikun nokkaan.
Helppo ja hauska nuotioherkku on nuotiocroissant. Poksauta croissant-purkki auki, irrota taikinakolmiot toisistaan ja kiepsauta tikkuun croissantin muotoon.

Kypsennä joka puolelta riittävän kaukana tulesta, jotta taikina kypsyy, muttei pala. Maltti on nyt valttia! Kypsä croissant irtoaa helposti tikusta. Sen sisään voi pursottaa itse tehtyä suklaavaahtoa tai lusikoida vaikka hilloa.

Muista aina tarkistaa paikallisesti metsäpalovaroitukset. Niiden aikana avotulenteko on ehdottomasti kielletty.

Katso tarkemmat ohjeet nuotio-croissantteihin ja suklaavaahtoon Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt