Pokémon-leiriläiset testasivat kesän uutuusjäätelöt – halvin vei tuuttiraadin voiton, puikkojen paras oli ”perfecto”

rac

Julkaistu:

Jäätelö
Kesälomaa Pokémon-leirillä viettänyt koululaisraati arvosteli kesän uutuusjäätelöt tuuteista puikkoihin ja pohti, miksi lakritsi maittaa karkkina muttei jäätelönä.
Perfetto! Näin huudahti Sampsa Saaritsa, 7, makustellessaan valkosuklaakuorrutteista vaniljajäätelöpuikkoa. Helsingin Arabiassa järjestetylle Pokémon-leirille osallistuneet ala-asteikäiset lapset maistelivat kesän uutuusjäätelöt.

Raatiin kuului herkkusuita, joille maittoi jäätelö kuin jäätelö ja tiukkoja kriitikoita, jotka harkitsivat tarkkaan, mikä testattavista ansaitsi pisteitä. Kriitikot pisteyttivät jäätelöt asteikolla 0–5 ja luonnehtivat muun muassa tuotteiden makua ja koostumusta.

Uutuustuuteista Ingmanin Jättis Unicorn aiheuttaa testiryhmän keskuudessa eniten ihastuneita huokauksia. Muutamalle tuote on jo tältä kesältä tuttu.

– Itse jäätelö on ihan perus vaniljan makuista, pakkaus on hienompi kuin pelkkää tuutti. Minusta tämä ei ole kauhean hyvää, kritisoi 9-vuotias Saimi Harakka.

– Tavallinen Jättis on parempi, komppaa 7-vuotias Matias Priewert.


Puikoista suklaakuorrutteinen Kinder ja klassinen Pingviinin valmistama Super-valkosuklaa olivat raatilaisten mieleen niin kovin, että niitä innostuttiin santsaamaan.

Fazerin lakritsijäätelö ja Kingiksen sitruunalaku kirvoittivat puikkoja maistelleiden keskuudessa eniten keskustelua: yksi olisi syönyt niitä vaikka millä mitalla, toinen ihmetteli, miksi maut houkuttelevat karkkihyllyllä enemmän kuin jäätelössä ja kolmas tuumasi, että aromit toivat mieleen pikemminkin salmiakin kuin lakritsin.


Harva jäätelö unohtui lautaselle, mutta selväksi kävi, mitkä tuutit ja puikot jäävät kesähelteellä kaupan pakastealtaaseen.Jos taulukko ei näy, katso se tästä.Jos taulukko ei näy, katso se tästä.Jäätelöiden ilmoitetut hinnat ovat K-Supermarket Arabian hintoja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt