Herkullinen punajuuripasta saa makua vuohenjuustosta

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa.
Juhannuksen grilliähkyn jälkeen viikkoa käynnistellään kasvispainotteisesti ja kevyehkösti.

Maanantaina luvassa on kahden kaalin sosekeittoa, joka valmistuu vaivatta ja nopeasti.

Tiistaina gratinoitu kesäkasvisvuoka jatkaa kevyttä mutta mausta tinkimätöntä linjaa, kuten myös keskiviikon punajuuripasta. Se tarjoillaan vuohenjuuston ja kapristen kanssa.

Torstaina päivälliseksi voi nauttia mehevää katkarapu-pinaattipiirakkaa, joka sopii myös vieraille ja juhlissa tarjoiltavaksi.

Viikon lopussa palataan grillitunnelmiin, kun tarjolla on täytettyjä tomaatteja makkaran kera. Käytä makkaravartaissa rohkeasti erilaisia makkaroita!

Lisää valmiita arkipäivien ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Kahden kaalin sosekeitto


Tiistai

Gratinoitu kesäkasvisvuoka


Keskiviikko

Punajuuripasta


Torstai

Katkarapu-pinaattipiirakka


Perjantai

Makkaravartaat ja täytetyt tomaatit

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt