Asiakkailta kiitos legendaariselle Corona-baarille: ”Aamulla huomasimme, että pöydillä oli harrastettu jotain mitä emme ikinä olisi sallineet”

Julkaistu:

Ravintolat
Helsingin Eerikinkadulla 1990-luvun alusta asti toiminut Corona on keskiviikkona viimeistä päivää auki vanhassa osoitteessa.
Tällä viikolla on vietetty monille helsinkiläisille rakkaan ja ansaitusti legendaariseksi kutsutun baarin viimeisiä päiviä vanhassa osoitteessa. Corona avattiin Eerikinkadulla vuonna 1992.

Kerroimme maanantaina, että Aki ja Mika Kaurismäen perustamat Corona Baari & Biljardi, Cafe Moskova, Dubrovnik Lobby & Lounge ja elokuvateatteri Andorra siirtyvät Rakennusmestarien talosta Eerikinkadulta Bruce Oreckin omistamaan The Train Factoryyn Vallilaan.
Biljardisalissa pelattiin viimeiset pelit viikonloppuna. Asiakkaiden jättämät kiitokset näkyvät Coronan Facebook-sivuilla maanantaina julkaistussa kuvassa.

– Eilen oli biljardin osalta viimeinen ilta. Aamulla huomasimme, että pöydillä oli harrastettu jotain mitä emme ikinä olisi sallineet, Corona-baarin Facebook-sivuilla kerrotaan.


Tekstin yhteyteen on liitetty kuva biljardipöydästä, johon asiakkaat olivat kirjoittaneet viestejä ja kiitoksiaan baarille.

– 19 vuotta asiakas, yksi sydämellä tehostetuista kirjoituksista kuuluu.


Uudessa miljöössä uusi tunnelma

Viimeinen ilta Eerikinkadulla tulee olemaan kiireinen.

– Tunnelma on hyvä. Eilen oli mahtava ilta, porukkaa tuli enemmän kuin odotimme, ravintolapäällikkö Toni Brofeldt kertoo keskiviikkona.

Brofeldtin mukaan henkilökunta on positiivisella mielellä uusiin tiloihin muuttamisesta.

– Kuten Aki kauniisti sanoi, täysin samaa vanhan tilan tunnelmaa ei voi siirtää, mutta uudessa miljöössä luodaan uudenlainen tunnelma.

Toni Brofeldtin mukaan vanhoja kalusteita viedään Vallilan tiloihin.

– Uudessa paikassa tullaan näkemään vanhan paikan elementtejä.

Myös toinen 1990-luvulta asti samankaltaisena paikkana pysynyt ravintola on sulkenut kesäkuussa ovensa. Cantina West suljettiin viikonloppuna remontin tieltä. Samalla paikalla avautuu myöhemmin ravintola uudella konseptilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt