Kesän viilein juoma on frosé eli jäädytetty roseeviini! Kokeile helppoa reseptiä

Julkaistu:

Soppa365
Juoma sopii täydellisesti aperitiiviksi ja virkistää kuumana päivänä.
Roseeviini on kesän trendikkäin valinta. Jos kuitenkin kaipaat jotain uutta, anna viinipullolle uusi elämä frosé- juomana.

Helppo hilejuoma tehdään viinin lisäksi mansikoista, sitruunamehusta ja sokerista. Ensin roseeviini jäädytetään jääpaloiksi, minkä jälkeen se ajellaan tehosekoittimessa mansikoiden kanssa hilejuomaksi. Maku on ihana ja juoma viileydessään superraikastava!

Roseeviinijääpaloja voi toki käyttää myös muuhun. Niillä voi viilentää boolin tai lasillisen roseeviiniä.

Katso resepti Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt