Hölskytyskurkku on helpoin ja nopein kaveri uusille perunoille – valmistuu parissa minuutissa

Julkaistu:

Kesäruoka
Varhaisperunat, voita ja tillillä maustetut kurkut – kesäinen ateria parhaimmillaan.
Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tämä kesäinen, raikas ja ihanan maukas lisuke tunnetaan niin Mummon kurkkuina, hölskytyskurkkuina kuin hyrskytyskurkkuinakin.

Tämä ruoka sopii täydellisesti varhaisperunoiden kylkeen. Lisuke on valmista minuuteissa.

Hölskytyskurkut

4 avomaankurkkua (tai 1 kasvihuonekurkku)

2 rkl viinietikkaa

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

3 rkl hienonnettua tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuori kurkut halutessasi.
  2. Siivuta ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi terävän juustohöylän avulla.
  3. Siirrä kurkkuviipaleet ja muut aineet hillopurkkiin ja hölskyttele kunnolla, jotta kurkku maustuu.
  4. Tarjoile heti.
Kerroimme viime viikolla myös hölskytyspotuista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt