10 minuutin pastakastikkeessa on kaksi herkkua yhdessä: pesto ja hummus

Julkaistu:

Soppa365
Kaksi hyvää yhdessä on tuplasti maukasta.
Kasvisruokaa ja terveellistä syömistä rakastava valokuvaaja Meeri Koutaniemi antoi Glorian ruoka & viini -lehdelle lempipastakastikkeensa ohjeen. Se on kikhernepesto, jossa yhdistyvät Meerin ystävän opettama hernepesto sekä palestiinalainen hummus.

Kymmenen minuutin pastakastikkeeseen tulee runsaasti tuoreita yrttejä. Reseptissä on käytetty basilikaa ja korianteria, mutta yrttejä voi vaihdella sen mukaan, mitä kaapeista sattuu löytymään.

Jos kastikkeesta haluaa tehdä vegaanisen version, pestosta voi jättää parmesaanin pois. Lopputulos maistuu joka tapauksessa herkulliselta.

Kokeile pikapastaa Sopan ohjeella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt