Rakastatko sushia? Sitten rakastat myös tätä salaattia

Julkaistu:

Soppa365
Kuin sushi, mutta salaatti.
– Olin Superwood-festareilla Hotelli Rantapuistossa. Yksi viikonlopun kohokohdista oli ”sushisalaatti”. Sushin koukuttavaa makua tuli kauhottua noutopöydästä hullun paljon. En jaksa odottaa ensi lokakuun festivaalia, joten saisitteko udeltua minulle reseptin, kiitos! kirjoitti Pia Nousiainen Glorian ruoka ja viini -lehden toimitukselle.

Japanilaishenkisen salaatin ohje löytyi keittiömestari Markku Luolalta. Kurkkua, herneitä ja norilevää yhdistävä salaatti kruunataan sushiriisipalloilla.

Salaatin peruskaava on helppo, mutta Luola vinkkaa, että parhaimpaan lopputulokseen pääsee, kun huuhtelee sushiriisin kunnolla. Sitä saa huuhtoa, kunnes vesi on kirkasta.

Jos haluaa salaatista ruokaisamman, lisää joukkoon avokadoa, paistettua tofua tai lohta.

Katso hurmaava resepti täältä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt