Laita lohi vaihteeksi grilliin – tällä reseptillä kala onnistuu varmasti

Julkaistu:

Soppa365
Kesä alkaa ihanasti yrteillä täytetyllä lohella.
Kala ei välttämättä tarvitse tulikuumaa lämpöä, vaan sen voi asettaa vähän syrjään kuumimmasta kohdasta. Grillaa lohta siis epäsuorasti kuvun alla.

Lohi on valmista juuri ja juuri kypsänä, kun se lohkeaa kauniisti haarukalla.

Marokkolainen chermoula-kastike on täydellinen kaveri grillatulle kalalle. Pilko rutkasti korianteria, lehtipersiljaa ja valkosipulia. Jatka kastiketta öljyllä ja mausteilla.

Chermoula-kastike toimii tässä reseptissä ihanana täytteenä. Leikkaa lohipaloihin viillot, lusikoi niihin chermoulaa ja sujauta grilliin.

Katso lohiresepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt