Ihana kesäherkku kanasta! Nämä kanapitat valmistat hetkessä

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa.
Kesäkuu on koittanut! Vaikka lomat alkavat pyöriä, herkullinen ja edullinen arkiruoka maistuu silti myös rentoina hellepäivinä.

Viikkoa käynnistellään maanantaina kesäkalapihveillä, jotka saavat täyteläisyytensä kookoskermasta. Seuraavana päivänä nimiteema jatkuu, kun luvassa on perinteistä ja kevyttä kesäherkkua, nimittäin kesäkeittoa.

Keskiviikkona täyttävä kanapita valmistuu käden käänteessä, ja torstaina herkutellaan makkarastroganoffilla, jossa maistuu suolakurkku.

Viikko päättyy raikkaaseen porkkana-fenkolisosekeittoon, joka koristellaan fenkolin lehdillä.

Maanantai


Tiistai


Keskiviikko


Torstai


Perjantai

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt