Ihana, helppo jälkiruoka tai superaamupala – jos rakastat kahvia, rakastat tätä herkkuvanukasta

Julkaistu:

Soppa365
Kahvi maistuu myös vanukkaana –tämä maailman helpoin tehdä!
Vahvaa kahvia, makeuttamatonta mantelimaitoa ja chiansiemeniä, muuta ei kahvinystävän vanukkaaseen tarvita.

Jos vanukkaan päälle haluaa samanlaisen cappuccinomaisen vaahdon kuin kuvassa, sen saa loihdittua vaahdottamalla tilkan kylmää mantelimaitoa.

Herkku kannattaa tehdä valmiiksi jo edellisenä iltana, jos sen haluaa popsia aamupalalla: sen pitää antaa turvota vähintään neljä tuntia ennen tarjoilua, mieluiten yön yli.

Vanukas on hyvää ilman makeutustakin, mutta se muuttuu jälkiruokamaisemmaksi ripauksella ruokosokeria. Valmis vanukas on ihanaa tuoreiden marjojen kanssa.

Katso resepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt