Tomi Björckin ravintolan kanavartaat koukuttavat kerrasta – näin teet ne itse

Julkaistu:

Soppa365
Helsinkiläisravintola Gaijinin kanavartaat tekivät erääseen Glorian ruoka & viini -lehden lukijaan niin suuren vaikutuksen, että hän otti yhteyttä lehteen saadakseen niiden ohjeen.
Hän kuvaili vartaita näin: "Gaijinin kanavartaissa on kaikki kohdallaan: kana on pinnalta paahtunut ja rapea ja sisältä mehevä. Koukuttavat kastikkeet maistuvat suolaisenmakeilta, ja pikanttina lisänä niissä on vähän potkua.”

Reseptin antanut Gaijinin keittiöpäällikkö Miikka Mäkelä vinkkaa, että vartaisiin kannattaa valita luuton koipireisi, koska siinä on tarpeeksi rasvaa.

Broileri saa makua misomarinadista, jossa se kylpee yön yli. Vartaisiin pujotetut broilerit voi joko grillata tai paahtaa uunissa. Paistamisen aikana niitä sivellään itsetehdyllä teriyakikastikkeella.

Katso ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt