Yksinkertainen tapa saada makaronilaatikkoon reilusti enemmän makua

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Rajattu budjetti ei estä monipuolisen arkiruoan tekemistä. Tämän arkiviikon kattaus on hyvä esimerkki siitä.

Maanantai aloitetaan arkiruokien klassikolla, makaronilaatikolla.

Makaronilaatikon ei tarvitse olla tylsä, vaan sen voi maustaa reilusti, kuten alla olevassa ohjeessa. Astetta paremman makaronilaatikon salaisuus on yksinkertainen. Reilua ja rikkaampaa makua tähän perusruokaan saadaan käyttämällä nesteenä maidon sijaan esimerkiksi lihalientä. Jos teet makaronilaatikon kasvisversiona, samaa asiaa ajaa esimerkiksi kasvisliemi.

Tiistaina tehdään raikasta minttu-hernepaistosta, jonka kylkeen paistetaan broileria. Keskiviikkona keitetään kalakeittoa, johon ihanaa makua saadaan sulatejuustosta.

Torstaina on vuorossa maukas, samettinen pinaattikeitto. Se on edullista ja ravitsevaa arkiruokaa parhaimmillaan.

Perjantaina herkutellaan pannupihveillä ja perunamuusilla.

Lisää valmiita ja edullisia arkiviikon ruokalistoja täynnä maukasta kotiruokaa löydät täältä.

Maanantai

Makaronilaatikko

Tiistai

Herne-minttupaistos ja grillattua broileria


Keskiviikko

Juustoinen kalakeitto


Torstai

Pinaattikeitto


Perjantai

Pannupihvit

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt