Savulohta ja majoneesia: Sushisämpylä on huikea japanilaisherkku - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Savulohta ja majoneesia: Sushisämpylä on huikea japanilaisherkku

Julkaistu: 12.5.2019 8:00

Vähän kuin sämpylä, mutta tehty sushin aineksista.

Onigirazu on nerokas herkku sushin ystäville. Sen taittelu vaatii huomattavasti vähemmän sorminäppäryyttä. Merilevänyytit on myös helppo ottaa mukaan ja syödä vaikkapa eväänä.

Täytteiksi sushisämpylöihin käyvät esimerkiksi lohi, muna, vihannekset tai tofu. Riisiä onigirazuissa on aina!

Erityisen ihana yhdistelmä syntyy, kun kokoat sushisämpylän sisään savulohta, chilikastikkeella maustettua majoneesia, marinoitua punakaalia sekä rapeaa salaattia.

Katso ohje Sopasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit