Näin teet kotona pannupizzaa – vaihda pelti pannuun ja tulos on todella rapea!

Julkaistu:

Soppa365
Tirisevän kuuma pannupizza on vastustamaton!
Pannupizza kuulostaa ehkä jopa vähän retrolta, mutta on oikeastaan nerokas tapa tehdä pizzaa kotona. Kuumassa valurautapannussa pizza nimittäin paistuu rapeammaksi kuin pellillä.

Taikina tehdään yksinkertaisesti samaan tapaan kuin tavallinen sämpylätaikina. Ainoa kohta, jossa kannattaa olla erityistarkka on jauhojen valinta. Valitsi pannupizzaa varten durum-vehnäjauhoja tai 00-jauhatuksella jauhettuja vehnäjauhoja. Ne toimivat pizzapohjaan loistavasti.

Tässä reseptissä pizza täytetään kreikkalaiseen tyyliin: sen päälle kootaan fetaa, oliiveja ja maukasta tomaattikastiketta. Toki pannupizzan voi täyttää omilla suosikkitäytteillä!

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt