Koko kevään himoituin parsaresepti on tässä!

Julkaistu:

Soppa365
Yksinkertainen, mutta loistavan makuinen parsa-annos on nopea tehdä.
Yksinkertaisuus on päivän sana, kun tartut tähän reseptiin. Parsat valmistetaan paahtamalla ne nopeasti uunissa. Päädyn puinen osa kannattaa napsauttaa tai leikata pois, mutta parsat voi vaikka jättää kuorimatta.

Ihanan maun salaisuus piilee pähkinäripotteessa. Siinä maistuu valkosipuli, parmesan-juusto ja inkiväärin potku.

Näyttävä annos syntyy, kun asettelet parsanipun riviin tarjoiluvadille ja ripotat pähkinäherkun kauniiksi viivaksi parsojen päälle.

Parsat voi tarjota joko pääruoan lisukkeena tai alkupalana. Pääruokana tarjottaessa ne sopivat esimerkiksi kalan seuraksi.

Katso resepti Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt