Uuniruoka, joka pelastaa arjen kiireissä: Salamia, paprikaa ja kermaa

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Tällä viikolla tehdään värikästä ja keväistä arkiruokaa.

Maanantaina valmistetaan nyhtöpossua maukkaan ja rapean varhaiskaalin sisällä. Tiistaina keitetään keväistä parsakaalikeittoa, johon lisää makua saadaan sulatejuustosta.

Keskiviikkona tehdään helppoa herkkuruokaa, kun vuorossa ovat jauhelihatortillat.

Torstaina valmistetaan salamikiusausta. Täyttävä ja helppo uuniruoka on arjen pelastaja, sillä sitä riittää yleensä vielä seuraavaankin päivään. Sen tekeminen on helppoa ja uuni hoitaa loput.

Perjantaina pyöräytetään pannulla maukas pyttipannu.

Lisää valmiita ja edullisia arkiviikon ruokalistoja täynnä maukasta kotiruokaa löydät täältä.

Maanantai

Nyhtöpossua varhaiskaalin sisällä


Tiistai

Parsakaalikeitto


Keskiviikko

Jauhelihatortillat


Torstai

Salami-paprikakiusaus

Perjantai

Pyttipannu

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt