Huippukokki tekee vispipuurosta täydellistä – näin syntyy kuohkein lopputulos

Julkaistu:

Soppa365
Kokki Jouni Toivanen maustaa puolukkapuuron timjamilla.
Samettinen ja makua pursuava vispipuuro tehdään itse mehustetusta puolukkaliemestä, johon on uutettu makua myös timjamista. Kokeile puolukka-timjamiliemen ohjetta myös muilla marja-mausteyhdistelmillä.

Tee liemi esimerkiksi karpaloista ja rosmariinista tai tyrnistä ja lakritsijuuresta.

Kun sekoitat kuumaan puuroon lopuksi vähän voita ja kermaa, puuron maku on entistäkin täyteläisempi ja rakenteesta tulee erittäin kuohkea.

Marjaisan mannapuuron voi syödä myös vispaamatta – lämpimänä tai kylmänä.

Katso resepti Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt