Parsaa ei tarvitse edes kuoria: Maailman paras parsapiirakka on helppo kuin mikä

Julkaistu:

Soppa365
Briejuuston kermaisuus ja parsan raikkaus ovat oiva pari piirakassa.
Parsa-aika on vihdoin täällä! Isolle porukalle helposti valmistuvassa parsapiirakassa parsa yhdistetään briejuuston ja sitruunan kanssa. Mausteena toimii raikas timjami. Yhdistelmä on kerrassaan täydellinen.

Helppo pohja tehdään valmiista filotaikinasta. Se on pakastetaikinoista vikkelimmin sulava, mutta sen pitää antaa sulaa kunnolla, jotta käsittely on helpompaa.

Ohuet kerrokset nostetaan piirakkavuokaan ja väliin suditaan sitruunalla maustettua voita. Pohja paistuu rapean rouskuvaksi, mutta rasvaisen meheväksi.

Katso ohje helppoon piirakkaan Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt