Halpoihin aineksiin perustuva kana-perunavuoan ohje on perhekalleus

Julkaistu:

Soppa365
Broilerin tai maalaiskanan rintaleikkeet haudutetaan perunoiden kera.
Yksinkertainen, italialaiseen tapaan tehty kana on nerokkaan maukas.

Edullisiin raaka-aineisiin perustuva resepti on porvoolaisravintola Sicapellen keittiömestari Simona Milazzon perhekalleus. Jos et raaski ostaa tuoretta timjamia, korvaa se kuivatulla.

Kanat jätetään kasariin paistamisen jälkeen nahkapuoli alaspäin. Ne saavat hautua perunoiden ja mausteiden kanssa yli tunnin.

Sekä perunat että kana valmistuvat yhdellä kertaa samassa astiassa. Ruoka on todella helppo, mutta makunsa puolesta se sopii myös juhlahetkiin.

– Perin nerokkaan kanapadan ohjeen Pohjois-Italiassa asuvalta tädiltäni. Siihen tulee voita, jota ei perinteisesti käytetä Sisiliassa. Ruoka vaatii vain 15 minuuttia työtä, loppu tulee itsekseen, Milazzo kertoo reseptin taustoja Glorian ruoka ja viini -lehdelle.

Katson helpon kanapadan ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt