Mozzarellalla mehevöitetty, helppo uuniruoka on täydellinen arkeen

Julkaistu:

Soppa365
Mikä parasta, isoimman työn gnocchi-vuoan valmistuksessa tekee uuni.
Välillä arki voi tuntua raskaalta, kaikki menee pieleen ja ärsyttää. Silloin tarvitaan ruokaa, joka on niin hyvää, että jo pelkkä sen ajatteleminen voi piristää.

Hyvän mielen ruokiin lukeutuu gnocchi-vuoka, joka pitää sisällään rutkasti kaikkea hyvää: pestoa, aurinkokuivattua tomaattia ja mozzarellaa.

Gnocchit ovat italialaisia, usein perunasta tehtyjä pieniä palleroita. Niitä käytetään pastan tapaan, ja löydät ne valmiina kaupan hyllyltä.

Keitetyt gnocchit laitetaan uunivuokaan, jonka jälkeen ne saavat kaverikseen muut ainekset ja pieniä mozzarellapalloja. Vuokaa kypsennetään uunissa 25 minuuttia, jonka jälkeen se saa vetäytyä vielä vartin ajan. Tässä, jos missä, on ainesta uudeksi luottoherkuksi.

Katso ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt