Järjettömän hyvä tiramisu – keittiöpäällikkö paljastaa Tomi Björckin ravintolan jälkiruokareseptin

Onko se appelsiini vai suolainen kinuski, joka tekee helsinkiläisen Bronda-ravintolan tiramisusta järjettömän hyvää?

Tässä ohjeessa keksit kostutetaan appelsiinikahvilla.

5.4.2019 7:00

Brondan väen käsissä italialainen klassikkojälkiruoka tiramisu saa uutta makua jo siitä, että keksit kostutetaan perinteisen espresson ja marsalaviinin sijaan appelsiinikahvilla.

Tiramisusta yleensäkin löytyvän herkullisen mascarponevaahdon lisäksi tässä ohjeessa käytetään täytteenä myös suklaavaahtoa ja koukuttavaa suolakaramellia.

Siihen Bronda-ravintolan omistajiin kuuluva Tomi Björck on kertonut olevansa aivan heikkona.

Katso ohje Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit