Vanhan ajan edullinen ja ihana ruoka: Kalapihvit ja munakastike

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Kevät alkaa tehdä tuloaan ja tällä viikolla se näkyy myös arkiruoissa.

Maanantaina tehdään vanhan ajan edullista klassikkoruokaa, kalapihvejä ja munakastiketta. Siihen käy mikä tahansa vaalea kala.

Tiistaina paistetaan kevätpiirakkaa, joka saa pehmeyttä ja makua vuohenjuustosta. Piirakassa voi käyttää vaihtoehtoisesti myös fetatyyppistä juustoa.

Keskiviikkona on vuorossa reilussa puolessa tunnissa valmistuvaa nakkiborssia.

Torstaina tehdään kermaista ja täyteläistä risottoa, jonka makumaailmassa on päärynää ja sinihomejuustoa.

Perjantaina keitetään parsakaalipastaa. Se on valmista 20 minuutissa.

Lisää valmiita arkiviikon ruokalistoja täynnä maukasta kotiruokaa löydät täältä.

Maanantai

Kalapihvit ja munakastike

Tiistai

Vihreä kevätpiirakka


Keskiviikko

Nakkiborssi


Torstai

Päärynä-sinihomejuustorisotto


Perjantai

Parsakaalipasta

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt