Tähän supermehevään suklaajuustokakkuun tarvitaan vain kolme ainesta

Julkaistu:

Soppa365
Japanilaiseen tyyliin tehtyyn suklaakakkuun tarvitaan vain suklaata, munia ja tuorejuustoa.
Oletko kuullut japanilaisista juustokakuista? Ne ovat monelle ruokasivustoja seuraavalle tuttuja.

Se on kuohkean muhkea kakku, jossa ei ole erillistä keksipohjaa, vaan se muistuttaa ulkonäöltään enemmän sokerikakkua.

Idea toimii myös suomalaiskeittiössä, sillä mitään erityisiä välineitä ei tarvita. Kun Japanissa suklaakakku tehdään valkosuklaasta, suomalaisversioon sopii ihan tavallinen taloussuklaa.

Lopputulos on mehevän tuhti suklaakakku.

Kakkuun tarvitaan suklaan lisäksi vain munia ja tuorejuustoa. Parhaiten kakku onnistuu sähkövatkaimen avulla, mutta myös käsipelillä pärjää.

Tärkeintä on kypsentää kakku oikein. Se jätetään paiston jälkeen lämpimään uuniin vielä jälkikypsymään. Näin kakun rakenteesta tulee juuri oikeanlainen.

Katso ohje Sopasta!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt