Nopeampaa kuin pizza! Nachopelti on perjantaiherkku vailla vertaa

Julkaistu:

Soppa365
Uunissa lämmitetty juustoa valuva nachokasa on parhaimmillaan rennossa asennossa telkkarin edessä nautittuna. Ei siis ihme, että vuosituhannen vaihteen klassikkoherkku pitää pintansa.
Listasimme kolme syytä miksi sinunkin pitäisi tehdä nachopelti jo tänä viikonloppuna:

1. Hävikkiruokien ykkönen

Nachopelti on hävikkiruokien ykkönen. Aloita nachopellin valmistus kurkkaamalla kaappeihin. Jos kaapista löytyy tomaatteja, tomaattimurskaa, paprikaa, avokado, salsaa tai aurinkokuivattuja tomaatteja, kasvispuoli on hallussa. Yksikin riittää!

Juustoksi käy mikä tahansa juusto sinihomejuustosta mozzarellaan. Proteiiniksi käyvät jauheliha, härkis, pavut, soijarouhe ja kanasuikaleet. Mausteeksi helppo valinta on valmis taco-mausteseos.

Jos kaapit huutavat tyhjyyttään, seuraa reseptin raaka-ainelistaa kauppareissulla.

2. Edullinen herkku

Muunneltavuutensa ansiosta nachopellin hinta ei kohoa pilviin. Tarvittavat raaka-aineet ovat lähtökohtaisestikin edullisemmasta päästä, mutta kaupassa on helppo soveltaa tarjousten ja alelappujen mukaan.

3. Nopeampi kuin pizza

Vaikka pizza on vakiinnuttanut asemansa perjantai-illoissa, nachopelti on huomattavasti pikaisemmin tehtävissä. Metodi on yksinkertainen: kokoa kaikki pellille ja paista sen verran, että juusto sulaa. Pizzalle puolestaan väännetään taikina ja kastike, jotka vievät kokkaajalta hyvää leffan tuijotusaikaa. Pikaisin kokki tekee nachopeltinsä mikrossa.

Katso nachovuoan resepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt