Näin pannaritaikinasta saa unelmapehmeän – appelsiinitäyte vie kielen mennessään

Julkaistu:

Soppa365
Ah, miten pehmoista! Näin teet ihanan kuohkeat pannarit.
Veriappelsiini yhdistyy unelmapehmeään taikinaan mehevissä aamupalapannareissa.

Brunssiruokien ykkönen on tietenkin amerikkalaistyyliset pannukakut. Pehmeän ja kuohkean taikinan salaisuus piilee ricotta-juustossa. Italialainen tuorejuusto on miedon makuinen, mutta sen tuhti olemus sopii pannareihin täydellisesti.

Appelsiini tai veriappelsiini siivutetaan oikein ohueksi, jotta ne voi käyttää kuorineen. Siivut paistetaan voissa ennen kuin niiden päälle valutetaan taikinaa. Näin ne ehtivät kypsyä tarpeeksi.

Veriappelsiineissa on kaikissa ohut kuori ja ohut valkoinen kerros. Tavallisista appelsiineista kannattaa valita luomuversio, sillä niissä on myös ohuet kuoret.

Kokeile pannareita tällä reseptillä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt