Nopean kanapastan mausta tulee superhyvä, jos lisäät siihen sitruunaa

Julkaistu:

Soppa365
Mistä tietää, että kevät on tulossa? Siitä, että kauppojen hyllyt alkavat täyttyä happamista hedelmistä.
Sitruuna on yksi sitrussesongin helmistä. Yleisimpiä Suomessa myytäviä sitruunalajikkeita on runsassatoinen primofiori, joka on kotoisin Espanjasta.

Sitruuna on oiva lisä moneen ruokaan, sillä se antaa hapokkuutta ja taittaa rasvaisuutta. Nappaa seuraavalla kauppareissulla ostoskoriisi ainakin yksi sellainen ja kokkaa sitruunasesongin luottoherkku: pollo limonello eli sitruunainen kanapasta.

Kana-sitruunapasta valmistuu käden käänteessä. Pasta saa pirteän värinsä kurkumasta ja siinä maistuvat ihanasti sitruuna ja inkivääri.

Pollo limonellossa käytetään yleensä kuohukermaa, mutta vähän kevyemmän version saat, kun käytät sen sijaan ruokakermaa. Pastan mehevyyden salaisuus on kreikkalainen jogurtti.

Katso resepti kokonaisuudessaan Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt