Näitä meheviä jauhelihakepakoita rakastaa koko perhe

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Kevättalven arkiviikon ruoissa näkyy väriä.

Maanantai aloitetaan erityisesti lapsille mieluisilla jauhelihakepakoilla. Aikuisia varten massaa voi maustaa reilummin, lapsille tarjoiltaessa harissa ja korianteri voi olla hyvä jättää pois.

Tiistaina tehdään lasagne, mutta tällä kertaa sen proteiinilähteenä ovat linssit. Tämä kasvisversio lasagnesta on herkullinen ja täyttävä.

Keskiviikkona tehdään kevyempi iltaruoka, kun vuorossa on juurisellerisalaatti. Siihen voi lisätä kalkkunaa tuomaan lisää ruokaisuutta.

Torstaina nautitaan hapankaalipiirakkaa. Perjantaina keitetään pirteän väristä ja ravinteikasta porkkanasosekeittoa.

Lisää valmiita arkiviikon ruokalistoja täynnä maukasta kotiruokaa löydät täältä.

Maanantai

Mausteiset jauhelihakepakot

Tiistai

Linssilasagne


Keskiviikko

Juurisellerisalaatti


Torstai

Hapankaalipiirakka


Perjantai

Porkkanasosekeitto

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt