Tamperelaisravintolan taivaallinen ohje: Jos ajattelet, että kukkakaali on pahaa, et ole kokeillut tätä

Julkaistu:

Soppa365
Tamperelaisravintola Muusa tarjoaa taivaallisen hyvää kukkakaaliannosta, joka on helppo tehdä myös kotona.
Kukkakaalin perusolemus tunnetaan höyrytettynä ja jokseenkin lötkönä. Tamperelaisen Muusan kokit ovat kuitenkin onnistuneet luomaan reseptin, joka tekee kukkakaalista mielettömän hyvää.

Kukkakaali saa rapsahtavan rapean pinnan, kun se ensin leivitetään ja sitten paistetaan nopeasti öljyssä.

Muusassa annoksen nimi on Bang bang -kukkakaalit ja nimensä annos saa kastikkeesta, jossa yhdistyvät kasviperäinen majoneesi, chilikastike ja korianteri. Kukkakaalit voi joka pyöräyttää kokonaan kastikkeessa tai kastikkeen voi tarjota dippinä.

Katso resepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt