Ajankohtaista

Lihamureke uudella tavalla on ehkä parasta, mitä jauhelihasta voi valmistaa

Julkaistu:

Soppa365
Pekoniin kääritty ja rauhassa kypsennetty lihamureke on ehkä parasta, mitä jauhelihasta voi valmistaa!
Mureke on mahtavan helppo jauheliha ruoka, joka säästää kokin aikaa lihapullasavottaan verrattuna. Jauhelihaksi kannattaa valita kunnollinen naudanjauheliha. Näin mureke pysyy hyvin kasassa eikä pursuile rasvaa pellille. Valkosipuli, sinappi ja valkopippuri tekevät mausta täydellisen.

Omia lisäyksiä mausteisiin voi tehdä: chili, tomaattipyree ja yrtit sopivat mainiosti mukaan.

Rullaamalla mureke pysyy hyvin kasassa eikä leviä paistaessa. Pekonipinta tekee murekkeesta paitsi viimeistellyn näköisen, myös takaa sen mehevyyden. Nappaa folio pois murekkeen päältä kypsennyksen loppuvaiheessa, niin pekonit ehtivät paahtua herkullisiksi.

Katso ohje kokonaisuudessaan Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt