Ajankohtaista

Halpaa ja hyvää: Elämäsi paras sosekeitto!

Julkaistu:

Soppa365
Halvastakin tulee hyvää, kun raaka-ainetta kohtelee hyvin.
Perinteisesti keitot valmistuvat keittämällä. Tavallisista juureksista saa kuitenkin enemmän makua irti, kun ne paahtaa keittämisen sijaan.

Kokoa pellille porkkanoita, sipulia ja valkosipulia. Paahda niitä uunissa kunnes ne ovat pehmenneet suloisen makeiksi. Porkkanat voit paahtaa kuorineen, mutta pese ne ensin hyvin. Yhtä hyvin keittoon mukaan sopisivat bataatti tai punajuuri.

Paahdetut juurekset kasataan kattilaan, jossa ne soseutetaan. Joukkoon lisätään vettä, mausteita ja kermaa.

Jos kaipaat ruokaisampaa ateriaa, voit ruskistaa keiton pinnalle jauhelihaa tai kikherneitä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso paahdetun porkkanakeiton ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt