Ajankohtaista

Uskallatko rikkoa perinteen? Poronkäristys sopii myös chili con carneen

Julkaistu:

Soppa365
Meri-Tuuli Väntsi yhdistää poronkäristyksen ja mausteisen chilipadan.
Poronkäristyslihaa löytyy useimpien kauppojen pakastealtaasta. Usein se taipuu suomalaiskeittiöissä lähinnä perinteiseksi käristykseksi, vaikka siinä olisi potentiaalia vaikka mihin! Liha on helppokäyttöistä, valmiiksi paloiteltua ja se sulaa nopeasti.

Meri-Tuuli Väntsi, joka tunnetaan innovatiivisista resepteistään, maustaa poronkäristyksen kevyen polttavasti chilillä ja juustokuminalla.

Mukaan pataan pääsee reilusti valkosipulia, tujaus tomaattipyreetä ja pieni ripaus sokeria. Koska liha kypsyy nopeasti, haudutukseen tarvitsee varata aikaa vain 15 minuuttia.

Lisukkeeksi chili con porolle sopii riisi tai uunissa paahdetut bataattiveneet.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kokeile chili con poroa Meri-Tuulin ohjeella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt