Ajankohtaista

Huippukokki tekee tavallista paremmat perunarieskat uuniperunoista

Julkaistu:

Soppa365
Kokeile Jouni Toivasen perunarieskoja.
Perunarieskat valmistetaan yleensä jäljelle jääneestä perunamuusista.

Paremmat rieskat kuitenkin syntyvät paahdetuista perunoista. Valitse rieskoihin jauhoinen perunalajike, esimerkiksi Lapin puikula tai Rosamunda.

Kokki Jouni Toivasen reseptissä ei säästellä voita. Sitä käytetään sekä ruskistettuna taikinassa että sivellään kypsien rieskojen pintaan. Paahdettu voi antaa oman ihanan pähkinäisen ja karamellisen makunsa.

Tärkeä työvaihe rieskojen teossa on uunin ja tyhjän pellin kunnollinen kuumentaminen. Rapeimmat rieskat paistetaan nimittäin kuumassa uunissa kuumalla alustalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kokeile Jouni Toivasen perunarieskoja tämän ohjeen mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt