Ajankohtaista

Niin hyvää! Alppien rinneravintoloiden ykköslounas on ihanan överi juustopasta

Julkaistu:

Soppa365
Makeaa sipulia ja juustoa yhdistävä juustopasta on nopea arkiruoka, johon jää helposti koukkuun.
Vaikeasta nimestään käsespätzle on helppo arkiruoka, jossa on sopivasti juuri sitä jotain. Sen valmistamiseen tarvitaan lähinnä vain sipulia ja juustoa.

Sipulit karamellisoidaan pannulla sokeriripauksen kera. Anna sipuleiden levätä rauhassa pannulla, äläkä sekoittele turhia. Ne kesyttyvät pikkuhiljaa kitkeristä sipulirenkaista unelmapehmeiksi ja makeiksi.

Tärkein vaihe koko reseptissä on juuston valinta. Hyvä juusto takaa hyvän lopputuloksen. Tähän reseptiin ei kannata valita pizzaraastetta vaan hyvää emmentalia tai gruyere-juustoa. Raastettu juusto sulaa kastikkeeksi pastalle.

Nappaa Alppien ykköspastan resepti Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt