Jesse yritti syödä koko Lidlin paistopisteen valikoiman läpi – näin siinä sitten kävi

Moni suomalainen käy kaupassa paistopisteen kautta, mutta harva sitä yrittää syödä läpi.

Paistopistetuotteet ovat viime vuosina tulleet vahvasti osaksi suomalaisten kauppa-arkea. Paistopisteitä on niin S-ryhmän, Keskon kuin Lidlin myymälöissä. Valikoimat vaihtelevat croissanteista karjalanpiirakoihin ja munkeista hampurilaisiin.

Aiemmin paistopistetuotteet ovat herättäneet myös kritiikkiä, varsinkin leipureissa. Paistopisteellä myytävä tuote voi nimittäin olla lämmitetty raakapakaste, eikä suinkaan alusta lähtien leivottu tuote.

  • Yllä olevalta videolta näet, mitä suomalaiset himoitsivat paistopisteeltä vuonna 2016.

Kilpasyöntikisoista tuttu ja erilaisista ruokahaasteista videoita Youtubeen tekevä Jesse Pynnönen on valinnut uusimman videonsa aiheeksi juuri paistopistetuotteet. Pynnönen levitti pöydälle koko Lidlin paistopistevalikoiman ja hänen tarkoituksenaan oli syödä se tunnissa läpi.

Valikoimassa on 39 erilaista tuotetta. Se tarkoittaa 11 600:aa kilokaloria.

Miten yrityksessä lopulta kävi? Sen näet alla olevalta videolta. Ihan kaikki ei mennyt alas, mutta eipä pöydälle kyllä paljon tavaraa jäänyt.

Viime vuonna 26-vuotias Pynnönen voitti Lahdessa lihamukinsyönnin MM-tittelin. Hän osallistui viime vuonna myös Kaliforniassa pidettyyn Gringo Bandito Chronic Tacos Challenge -taconsyöntikilpailuun. Hän söi kymmenessä minuutissa 90 tacoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit