Legendaarinen jäädytetty suklaakakku on uskomaton herkku – viimeisestä palasta voi tulla kiista - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Legendaarinen jäädytetty suklaakakku on uskomaton herkku – viimeisestä palasta voi tulla kiista

Harvoin kakku on samaan aikaan tuhti ja raikas, mutta tämä juustokakku on molempia.

Tämän kakun voi tehdä vaikka pari viikkoa ennen juhlia.

25.1.2019 7:00

Jäädytetty suklaajuustokakku, joka tunnetaan myös Nina Licolnin kakkuna, on takuuvarma kahdellakin tapaa. Ensinnäkin siitä pitävät kaikki.

Suomalaiset rakastavat suklaata, jäätelöä ja juustokakkuja. Kakussa yhdistyvät siis kaikki kolme suosikkia.

Toisekseen suklaajuustokakun voi tehdä juuri silloin, kun itsellä on aikaa. Vaikka tekisit sen pari viikkoa etukäteen, se on juhlahetkellä edelleen hyvä.

Kakku kannattaa nostaa 30 minuuttia ennen tarjoilua pöydälle, jotta sitä on helpompi leikata. Se ei lörähdä helposti, joten se kestää tarjolla esimerkiksi jäätelöä paremmin.

Nina Lincolnin tuli tunnetuksi mallina, mutta suklaajuustokakku on perintö, josta kaikki voivat nauttia. Resepti on julkaistu 1980-luvulla keittokirjassa, jonka jälkeen siitä on tullut klassikko. Jos olet maistanut kakkua kerran, haluat varmasti tehdä sitä myös itse.

Katso resepti kokonaisuudessaan Sopasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit