Ajankohtaista

Maukas kaalilaatikko on täydellinen arkiruoka – näin sen teet

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Tällä viikolla tehdään monipuolista arkiruokaa.

Maanantaina valmistetaan monien lasten herkkua, nakkipastaa. Tiistaina keitetään maukasta tomaattikeittoa, joka maistuu erityisesti talvisen ulkoilun jälkeen.

Keskiviikkona nautitaan jauhelihapihvejä, joihin lisämakua saadaan sienistä.

Torstaina on vuorossa klassinen arkiherkku, kaalilaatikko. Sen voi tehdä hyvin myös ilman lihaa. Puolukkahillo täydentää kaalilaatikon makuja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Perjantaina tehdään nopeaa ja yksinkertaista ruokaa. Helppoon sosekeittoon voi käyttää omia lempivihanneksia tai juureksia ja lisätä halutessaan tilkan kermaa tuomaan lisää makua.

Lisää valmiita, edullisia arkiviikkojen ruokalistoja löydät täältä.

Maanantai

Nakkipasta


Tiistai

Tomaattikeitto


Keskiviikko

Sieni-jauhelihapihvit


Torstai

Kaalilaatikko

Perjantai

Helppo sosekeitto

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt