Ajankohtaista

Pizzan ei aina tarvitse olla lätty, kokeile rullaa – mehevöittää taikinan

Julkaistu:

Soppa365
Kaikkihan rakastavat pizzaa. Sen syömiseen on monta tapaa ja täytteitä yhtä paljon kuin syöjiäkin.


Uutta twistiä kotikokin pizzapäivään tuo juustoa pursuileva rulla. Kun pizzan rullaa, täytteet mehevöittävät taikinan.



Rulla tehdään tavanomaisesta pizzataikinasta, mutta täytetään hieman eri tavalla.

Sen sisälle sopii niin kinkku kuin salamikin, mutta tomaattikastike kannattaa jättää pois. Se on usein liian vetistä eikä rulla kypsy hyvin.

Tomaattikastikkeen sijaan pohjalle sivellään pestoa. Sen öljyisyys sopii rullaan, mutta se ei vetistä pizzaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Parhaimmillaan rulla on tuoreena, kun juusto vielä venyy.

Katso resepti kokonaisuudessaan Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt