Ajankohtaista

Näin teet supermehevät lihapullat – aines, joka tekee taikinalle ihmeitä!

Julkaistu:

Soppa365
Sekoita lihapullataikinaan tuhtia rahkaa ja ronskisti mausteita.
Juhlasesongin jälkeen arkeen paluu ei tarkoita tylsää kokkailua. Aloita päivittämällä perusruokia uuteen uskoon. Kokeile uusia mausteita ja makuyhdistelmiä.

Lihapullien teossa on monta kikkaa ja mahdollista uutta ideaa. Kokeile tällä kertaa sekoittaa massa tavanomaisen kermaviilin sijasta rahkaan.

Rahka sopii ruuanlaittoon hyvin ja on lisäksi proteiinipitoista sekä kevyttä. Rahkan lisäksi lihapullataikinaan sujahtavat hyvin myös paprikajauhe sekä sinappi.

Jos kaipaat vielä lisää uutta makua, täytä lihapullat vuohenjuustolla. Taputtele lihapullataikina pihviksi, nosta keskelle vuohenjuustotäytettä ja pyöräytä pihvi pyörykäksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso vuohenjuustolla täytettyjen lihapulla-kebakkojen ohje Sopasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt