Ajankohtaista

Kiitos, Sikke! Koostimme Sikke Sumarin rakastetuimmat ja superherkulliset ohjeet vuosien varrelta

Julkaistu:

Sikke - ruokaa rakkaudella
Sikke Sumarin Ruokaa rakkaudella -blogin viimeinen ohje julkaistiin 30. joulukuuta.
Kokki, ravintoloitsija ja ruokakirjailija Sikke Sumari on pitänyt Sikke – ruokaa rakkaudella -ruokablogia Ilta-Sanomissa useiden vuosien ajan. Siken reseptejä on julkaistu Ruokalassa jo vuodesta 2012.

Kerroimme tällä viikolla, että Sikke avaa tänä keväänä omaa nimeään kantavan ravintolan Helsinkiin. Siken viikoittaiset blogit Ruokalaan päättyvät uusien haasteiden tieltä.

Kiitämme Sikkeä lämpimästi kuluneista vuosista ja toivotamme loistavaa menestystä tulevaan! Koostimme tähän juttuun Siken rakastetuimpia ja herkullisia ohjeita vuosien varrelta.

Suosittelemme erityisesti jälkiruokareseptejä, joissa Sumari on todellinen mestari.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mahtava sämpyläohje

Yksi Sikke Sumarin kaikkien aikojen etsityimmistä ja suosituimmista resepteistä on tämä sämpyläohje. Sillä saat leivottua rapeakuorisia sämpylöitä helposti.

Hyödynnä jääkaapin rippeet

Sikke Sumarin ohjeita kannattaa kuunnella, jos haluaa vähentää kodin hävikkiruokaa. Sumarin ohjeissa on ollut vuosia jo paljon toimivia ohjeita siitä, kuinka jääkaapin rippeet voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla:

Mahtavat kakut ja piirakat

Sikke on mestari jälkiruokien suhteen. Blogissa on julkaistu runsaasti mahtavia reseptejä, joista poimimme muutaman esimerkin.

Maistuvaa arkiruokaa

Siken suolaiset herkut ovat simppeleitä, suoraviivaisia ja herkullisia.
Runsas reseptipankki Sikke Sumarin ohjeista löytyy täältä nyt ja jatkossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt