Ajankohtaista

Yhdistä pakastepiparitaikinaa ja suklaata – joulunajan herkullisin kakku on valmis puolessa tunnissa!

Julkaistu:

Kodin Kuvalehti
Nopean suklaakakun ja pakastepiparitaikinan yhdistelmästä tulee joulun helpoin ja herkullisin leivonnainen.
Näyttävä piparisuklaakakku on kiireisen leipojan pelastus! Se onnistuu sekoittamalla ja on valmis puolessa tunnissa.

Herkullisen kakun salaisuus on valmiista pakastepiparitaikinasta tehdyt piparinopat, jotka sekoitetaan mutakakkumaiseen taikinaan.

Kakun valmistus onnistuu yhdessä kulhossa ilman ainesten vaahdottamista. Sulata ensin voi ja suklaa ja lisää sokeri.

Anna jäähtyä hetki ja sekoita joukkoon loput aineet. Sen jälkeen paloittele sulaneesta piparitaikinasta nopan kokoisia kuutioita ja sekoita taikinaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Levitä taikina kakkuvuokaan ja revi pinnalle vielä lisää piparitaikinaa.

Paista kakkua maltilla: se saa jäädä keskeltä hieman kosteaksi mutakakun tapaan.

Lopuksi kakku kuorrutetaan kermavaahdolla, johon istutetaan pipareita koristeeksi. Kakku maistuu myös ilman koristelua. Rosoisen pinnan voi koristella myös tähtipölyllä.

Mausta tomusokeri ripauksella kanelia ja tomuta kaneli-sokeria kakun pinnalle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tee piparisuklaakakku tällä ohjeella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt