Ajankohtaista

Mitä tänään tai huomenna ruoaksi? Viikon ruokalistalla on arjen pelastajia

Julkaistu:

Arkiruokaviikko
Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa arkipäivinä.
Vaikka budjetti olisi tiukka, viikon ruokalista voi olla värikäs, maukas ja ravitseva.

Tämä viikko aloitetaan raikkaalla arkiruoalla: paistetulla lohella ja raastesalaatilla.

Tiistaina keitetään lämmintä bataattisosekeittoa ja keskiviikkona tehdään papumuhennosta, jossa on pientä, chilistä potkua.

Torstai on monille tällä viikolla vapaapäivä ja ennen itsenäisyyspäivän mahdollisia juhlallisuuksia voi aamiaiseksi tai lounaaksi valmistaa täyttävän tomaatti-pinaattimunakkaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Perjantaina nautitaan lämmintä, ravinteikasta juuressalaattia, josta saa lisäpuhtia pimeään vuodenaikaan. Salaatin ohessa tarjoillaan savukalkkunaa.

Tämän listan lisäksi voit katsoa myös muita arkiruokaviikon ehdotuksia täältä.

Maanantai

Raastesalaatti ja lohta

Tiistai

Bataattisosekeitto


Keskiviikko

Papumuhennos


Torstai

Tomaatti-pinaattimunakas


Perjantai

Lämmin juuressalaatti ja savukalkkunaa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt